Aursjøen Opp 2017

Aursjøen Opp - 12.august 2017

Sondre Svensli, th. (Gauldal SK) og Ole Bjørn Smisethjell (Molde CK) heldt følgje opp Finnsetlia og til Brønhøbrøstet under Aursjøen Opp laurdag. Men i bakkane nedover derifrå satte 18-åringen Ole Bjørn Smisethjell opp ei avsindig høg fart. Sondre Svensli klarte ikkje å henge på. Smisethjell kom derfor først i mål på Aursjøen etter det 30 km lange rittet på tida 1.10,16. Dette med eit forsprang på 34 sekund på Sondre Svensli som fekk 1.10,50. Like bak på tredjeplass kom Frode Kolstad med 1.10,56

Veret var ufyseleg med kald skodde og regn. Likevel virka humøret å vere på topp hos alle dei rundt 50 deltakarane.

Løpsklassen opp sjølve Finnsetlia hadde 10 deltakere. Her var det utklassing av Jan Roger Hagen, Straumsnes, som vart klokka inn med tida 39.44 på toppen av Brønhøbrøstet. Torbjørn Oppigard kom inn som ansdre på 46.06. Jørn Sorthe kom inn på tredjeplass med tida 46.54

I mosjonsklassen var det 2 deltakere. Her var det Knut Inge Astad som kom først opp og fram til Aursjøen. Magne Falk kom litt lenger bak.

Last ned RESULTATLISTA her

INFORMASJON AURSJØEN OPP

Sekretariatet er på skoleområdet som tidligere. Her kan man også parkere, såfremt det er plass.
* Wc på skolen
* Dessverre ingen dusjmuligheter
* Bag/sekk med varme klær for returen kan sendes med vår bil til Aursjøen.
* ALLE MÅ HA LYS GJENNOM 200m TUNNELL:-)
* Det blir dessverre ingen bussavganger for publikum pga liten pågang for dette.
* Alle må komme seg tilbake/ Eikesdal for egen maskin,..enten sykle tilbake, eller har medsendt bil på fjellet. Fin tur ned igjen også!
* Kr 100,- med bil gjennom bommen på Finset.
* Muligheter for å kjøpe mat og drikke på Aursjøhytta
* Målgang ved Aursjøhytta for sykkelister
* Målgang løp/gå på Brøstet ( toppen av lia på 950 moh)
** Anbefaler publikum om å kjøre ut i løypa og heie deltakerne frem. Anbefaler svingene i Finnsetlia:-)

SENDESKJEMA LØRDAG:

09:00 - Sekretariatet på plass på skolen
10:30 - Start trim sykkel - sentrum Eikesdal
11:00 - Start konkurranse sykkel - sentrum Eikesdal
11:00 - Start løpeklasse opp Finsetlia, 7 km - fra bommen på Finset til toppen av lia 950 moh. NB!!! Endret starttidspunkt fra 10:30 til 11:00.

15:30 - 16:00 : PREMIESEREMONI EIKESDAL

VELKOMMEN DELTAKERE OG PUBLIKUM!

AURSJØEN OPP

Det er en glede å presentere en nykommer på ritthimmelen sommeren 2017. Mange husker sikkert Aursjørittet, som for første gang ble arrangert i 2006. Vi føler den samme ruta, med start i Eikesdal, og opp den spektakulære Finsetlia, med målgang ved Aursjøhytta etter 30 km. Vi arrangerer også et løp opp selve lia, 8km.

Vi har også en mosjonistklasse, denne klassen starter 30 min foran konkurranseklassen, og hele startavgiften doneres kreftsaken. Alle kvinner og menn får et startnummer med Movemberbarten og Rosa sløyfe som igjen underbygger saken - "SYKLE FOR LIVET"

De med elsykkel er også velkomne til å delta:-)

Viktig:

Alle MÅ ha lykt på sykkelen gjennom tunnelen

AURSJØEN OPP arrangeres lørdag 12. august, under Eikedalsdagene. Denne dagen er full av aktiviteter for store og små. Anbefaler alle å ta turen til Eikesdal denne helga, både med og uten sykkel,..til støtte for en god sak, samt en heldags opplevelse i indre Romsdals flotte natur.

Vel møtt!!

Alle foto: Bjørn Magne Øverås